Els Lliso/Llisó de la Ribera Alta

Una aportació important a l’estudi del cognom Llisó/Lliso feta per un parent genètic…
En els apunts sobre la història dels nostres avantpassats crec que vaig deixar escrita la meua perplexitat en comprovar la existència de dos nuclis diferenciats pel que fà a la distribució territorial del cognom Lliso/Llisó. Hi ha dos nuclis diferenciats i sense connexió coneguda: un el d’Almàssera-Alboraya-Valéncia i l’altre el de Catadau-Llombai-Alfarp-Valéncia.

Açò ha segut eixí fins a fa només uns dies que Enrique Boix, descendent de la línia dels Lliso/Llisó del marquesat de Llombay em va escriure un correu electrònic, i emocionat em relatava com havia conegut el nostre estudi i la manera en que este connectava amb les seues investigacions. Per Enrique sabem que Pere Llisó Turcós es va casar a Catadau amb Seraphina Barberà, natural d’este poble. I també sabem que el primogènit de Pere, també Pere, va ser l’iniciador de la nissaga a la zona, possiblement sobre l’herència de la seua mare i dels Barberà.

Vos deixe a la secció de descàrregues el document que em va manar amb la foto de l’acta matrimonial de Pere i Seraphina, o també des d’ací.

Total, molt emocionat ja que em solventa un d´estos dubtes que et penses que mai coneixeràs i que vas deixant arraconats al llarg de la investigació.

Gràcies Enrique Boix… parent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *